I M M E L M Ö K I T  O Y : N   V A R A U S E H D O T

 

 

Immelmökit Oy noudattaa majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.  Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

 

 

VARAAMINEN JA MAKSU

 

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta. Asiakkaan on peruttava kirjallisesti varaus, jota hän ei aio käyttää. Immelmökit Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Ennakkolasku on 30% majoitushinnasta.

Loppulasku laskutetaan erikseen ja on maksettava kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkua ellei toisin sovita. Varauksesta muodostuu vain loppulasku, mikäli varaus tehdään alle kuusi (6) viikkoa ennen oleskelun alkamista.

 

 

PERUUTUKSET

 

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti  Immelmökit Oy:lle.

 

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

 

* 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 32 €

* myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

* mikäli asiakas varaa majoituksen 27 – 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa 7 vrk:n kuluessa varauksen teosta

* mikäli asiakas varaa majoituksen 13 – 0 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa 1 vrk:n kuluessa varauksen teosta.

 

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti  Immelmökit Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että kirjallinen peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuunottamatta 30 % suuruista osuutta majoitushinnasta ja peruutuskuluja (32 € ). Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Immelmökit Oy:lle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua.

 

 

HINTA

 

Varauksen tilaushetkellä voimassaoleva hinta on asiakasta sitova. Immelmökit Oy voi tehdä erilaisia hintatarjouksia muuttaen hinnastossa olevia hintoja. Muutetut hinnat ovat voimassa siitä lähtien kun niistä ilmoitetaan, eivätkä koske sitä ennen tehtyjä varauksia. Hintoihin sisältyy arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan. Hinnat ovat nettohintoja.

 

 

IMMELMÖKIT OY:N OIKEUS PERUA VARAUS

 

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Immelmökit Oy:stä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Immelmökit Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Immelmökit Oy:llä oikeus perua varaus.

 

 

AVAIMEN LUOVUTUS

 

Maksutosite on suositeltavaa olla mukana, pyydämme esittämään sen jos maksusuoritus ei näy tilillämme saapumispäivään mennessä. Ilmoitathan tuloaikasi:

Lomamökin avain luovutetaan asiakkaalle hänen viimeistään päivää ennen vuokra-ajan alkamista, puhelimitse tai sähköpostitse, ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana.

Avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet) peritään asiakkaalta. Jos joudumme avaamaan oven asiakkaalle avaimen katoamisesta tai jostain muusta syystä johtuen, perimme korvauksen.

 

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

 

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 11.00.

Mikäli asiakas ei ole kauttamme varannut liinavaatteita, pyyhkeitä (iso pyyhe + pieni pyyhe) ja lähtösiivousta, tuo hän liinavaatteet/pyyhkeet mukanaan sekä vastaa mökin siivouksesta vuokra-aikana sekä sen päättyessä. Liinavaate-/pyyhesetin hinta on 14.00 €, asiakkaan tulee ilmoittaa ennakkoon halutessaan vuokrata liinavaatteita. Makuupussia ei saa käyttää.

Lähtösiivouksen voi tilata toimistostamme viimeistään lähtöä edeltävänä päivänä, hinta 140.00 -180.00 €/mökki.

Lemmikkieläinten tuonti mökkiin on kielletty. Laskutamme siivouskulut, jos lemmikkieläimiä on tuotu mökkiin.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa mökeissä! Mikäli mökeissä on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin vähintään 300.00 €. Mikäli varauksen päättyessä siivousta ei ole suoritettu asianmukaisesti, perimme siivousmaksun kaksinkertaisena. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytetään mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huom! Mökin tekstiilien pesetyksestä laskutamme erikseen. Emme vastaa mökkiin jätetyistä tavaroista.

 

VAHINGOT

 

Varaaja on velvollinen korvaamaan lomamökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

 

 

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

 

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista  toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

 

 

 

HENKILÖMÄÄRÄ

 

Lomahuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton tai -vaunun käyttö lomahuoneiston tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

 

 

 

VALITUKSET

 

 

Kaikki mökin kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset tulee tehdä välittömästi lomakohteessa majoittajalle, jotta mahdolliset puutteet ja viat voidaan korjata.

Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista majoittajalle, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

 

Immelmökit Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä tai odottamattomista säänvaihteluista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

 

 

 

TERVETULOA  IMMELMÖKEILLE!

 

 

Käyntiosoite:

IMMELMÖKIT OY

Kätkänrannantie 3

Sirkka/Levi

 

Postiosoite:

Immelmökit Oy

Kätkänrannantie 8

99130 Sirkka/Levi

 

Puh. +358(0)400 940163

Fax.  +358(0)16 641663

immelmokit@levi.fi

www.levi.fi/immelmokit